Warshift vypadá na pořádnou RTS co má koule
Novinka Warshift vypadá na pořádnou RTS co má koule

Warshift vypadá na pořádnou RTS co má koule

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

11

Boje o planetu zří na jejím povrchu, ve vzduchu, na moři i ve vesmíru.

Reklama

Před pár dny vyrazil do vod Steam Early Accessu nový žralok. Akční strategie s prvky RPG WARSHIFT. Oproti jiným titulům má Warshift již v současném stavu obrovský potenciál a hratelnost jako taková není výrazně omezena označením předběžného přístupu. Finální verze by měla být rozhodně obsáhlejší a hlavně vyladěnější v každém směru.

Warshift je realtimová strategie, v které budete stejně jako v řadě jiných titulů, stavět bojovat a dobývat. Krom toho budete mít ale možnost posednout vaše jednotky. Díky tomu dostanou speciální dovednosti, které jinak bez vaší kontroly nemají.

Děj Warshift by se měl odehrávat na lidské kolonii Enigma, která je napadena neznámým druhem mimozemšťanů. Ti bez problému zdolali obranu planety. Na pomoc přilétá útočný batalion Delta. Jako celek ho ovládá velitel pomocí telepatie. Sám je na bezpečném místě. Tento prvek vysvětluje přímou kontrolu jednotek na bojišti.

Jak je možné vidět, boje o planetu zuří na jejím povrchu, ve vzduchu, na moři a i ve vesmíru. Celkově v nich bojuje 16 typů jednotek. Zničit mohou 7 typů staveb. Warshift hráčům prozatím nabízí čtyři různé mapy s pěti druhy proměnlivého prostředí. Hra jako taková má dokonce LAN a když vás omrzí živí protivníci, můžete se postavit proti AI.

Více se o Warshift můžete dozvědět na jejich stránkách. Na tomto titulu je jasně vidět že i přes malý team, který na něm pracuje, má obří potenciál. My rozhodně držíme tvůrcům palce.

Warshift na Steamu v Early Access stojí 19,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama