17 minut záběrů z hraní Metra Exodus
Novinka 17 minut záběrů z hraní Metra Exodus

17 minut záběrů z hraní Metra Exodus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Studio 4A Games nelení a nabízí opravdu hutnou prezentaci nového Metra, v němž se vydáme na cestu napříč Ruskem.

Reklama

Jsou studia, která v rámci E3 veřejnosti ukážou jen trailer či krátký sestřih záběrů a pořádné ukázky si nechávají do svých stánků pro přítomné a pozvané novináře. A pak je tu maltsko-ukrajinský tým 4A Games. Jako by nestačil akcí nabitý trailer Metra Exodus, který jsme viděli v sobotu večer na konferenci Microsoftu, nyní tu bez většího otálení máme oficiální a dost rozsáhlé video, které nabízí úctyhodných 17 minut záběrů z hraní.

Jedná se o záběry z betaverze, které mají za cíl představit hráčům novou vizi a otevřenější podobu série Metro, která nabízí nejen atmosféru známou z předešlých dílů, ale i větší svobodu a citelnější důraz na činy a volby hráče. Vývojáři vám ve videu představí i některé nové prvky, například systém výroby nebo upravování zbraní.

Samozřejmostí je pak bezútěšné, ale překrásné prostředí, boj, plížení a další aspekty typické pro celou sérii Metro. Je trochu zbytečné říkat víc, jestli chcete vidět, jak Metro Exodus vypadá v pohybu a co všechno slibuje, pohodlně se posaďte, sundejte plynovou masku a kochejte se. Pak nejspíš začnete víc vyhlížet 22. února 2019, kdy Metro Exodus vychází na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama