3D plošinovka Yooka-Laylee se odkládá na začátek roku 2017
Yooka-Laylee Novinka 3D plošinovka Yooka-Laylee se odkládá na začátek roku 2017

3D plošinovka Yooka-Laylee se odkládá na začátek roku 2017

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Jako kompenzaci vám nabízíme nový E3 trailer a screenshoty.

Reklama

V květnu loňského roku odstartovali Playtonic Games svou kampaň na Kickstarteru, kterou chtěli zafinancovat vývoj 3D plošinovky Yooka-Laylee. Původně bylo v plánu připravit hru pro PC, Mac a Linux, ale Playtonic nakonec začali spolupracovat s vydavatelskou společností Team17 a tak se hra měla objevit na trhu už v říjnu 2016 pro PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PC, Mac a Linux. Bohužel to tak nakonec nebude, protože tvůrci potřebují delší čas na dopilování hry.

Nicméně se Playtonic pochlubili novým trailerem, připraveným pro letošní E3, kde budou zároveň hru mezi 14. a 16. červnem prezentovat.

Ve hře Yooka-Laylee hrajete za nesourodé duo Yooka a Layee. Tato dvojka bude pro prozkoumávání okolí používat velmi atraktivní arzenál speciálních pohybů, díky kterému budou dále rozšiřovat svůj 3D svět, sbírat předměty a pátrat po zdejším tajemství.

Co se týče odložení vydání z října letošního roku až na začátek roku 2017, komentuje Playtonic tuto skutečnost slovy: „Poté, co jsme hodně zpytovali naše duše a s vědomím, kdy jsme prostřednictvím rozhovorů s našimi fanoušky zjistili, že si cení kvality a vzhledu, jsme byli nuceni udělat obtížné rozhodnutí a přesunout vydání hry Yooka-Laylee na první kvartál 2017."

Kreativní ředitel a MD Playtonicu Gavin Price pak v tiskové zprávě pokračuje: „I když jsme si byli jisti, že bychom mohli hru vydat v říjnu, jak bylo původně plánováno, se tým nakonec rozhodl pracovat ještě několik dalších měsíců a vylepšit titul. Nakonec nám to dovolí vydat pro tisíce fanoušků, kteří nás podporovali v průběhu vývoje, daleko lepší hru."

„Jsme si jisti, že někdo bude z vyhlídky čekání dalších několik měsíců zklamaný, ale jsme přesvědčeni, že jsme udělali vůči hře správné rozhodnutí a že až hra na začátku příštího roku dorazí, budete s výsledkem spokojeni."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama