Yooka-Laylee oznamuje mega multiplayerové režimy
Yooka-Laylee Novinka Yooka-Laylee oznamuje mega multiplayerové režimy

Yooka-Laylee oznamuje mega multiplayerové režimy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Playtonic Games a Team17 připravili několik arkádových miniher.

Reklama

11. dubna vyjde plošinovka Yooka-Laylee, na které pracují zkušení matadoři tohoto žánru. Britské studio Playtonic Games se v těchto dnech pochlubilo trailerem, ve kterém představují lokální multiplayerový arkádový režim hry.

Yooka-Laylee nabídne 8 jedinečných multiplayerových arkádových her, které půjde najít v části Rextro’s Arcade. Hráči je budou moci procházet sólově a snažit se dosáhnout co nejvyššího skóre v žebříčku nebo se mohou zapojit do lokálního kooperativního režimu až pro čtyři hráče.

Mezi těmito osmi arkádovkami je třeba brawler aréna Glaciators, závody Kartos Karting nebo klasické boje o vlajku nazvané Blag the Flag. Kdo má rád něco rychlejšího může se vybít při shoot-em-up akci Gun-let Run, ale najdete toho ještě víc.

V rámci rozsáhlé kampaň pro jednoho hráče ve hře Yooka-Laylee, budete moci najít a nasbírat speciální herní mince. Za ně půjdou spustit speciální arkádové skříně, umístěné v tajemných knižních světech a půjde na nich vyhrát jedny z nejvzácnějších stránek knih.

Jestli vám je to ale málo a máte rádi hraní ve dvou, tak vám příběhová část Yooka-Laylee nabídne možnost kooperativního procházení kampaně. Druhý hráč ale převezme kontrolu nad Bee Teamem a může chytat, sbírat a prodávat motýly. Ti se budou hodit v doby, kdy budou Yooka a Laylee potřebovat uzdravit nebo budou potřebovat energii. Druhý hráč ale může také nastavit pasti nebo pomoci s obzvláště záludnými překážkami.

Yooka-Laylee vyjde pro Xbox One, PlayStation 4, PC, Mac a Linux 11. dubna. Digitální verze hry jde už teď předobjednávat přes Xbox Store, PlayStation Store, Steam nebo GOG. Naš obchod Xzone.cz nabízí k předobjednáce také bonus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama