6. prosince vyjde PC patch Battlefield 3
Battlefield 3 Novinka 6. prosince vyjde PC patch Battlefield 3

6. prosince vyjde PC patch Battlefield 3

Michal Burian

Michal Burian

22

Za dva dny se PC verze válečné střílečky Battlefield 3 dočká aktualizace. Ta zahrne různé opravy chyb a vybalancování hry.

Reklama

Kromě oprav různých chyb aktualizace zahrne rovněž i soubory pro blížící se DLC Back to Karkand. Není se tedy čemu divit, že patch bude mít kolem 2 GB.

Tvůrci přiznávají, že tento systém není ideální. V budoucnu by dodatečný obsah měl být samostatný a neměl by se vázat na patch.

Nový patch je podle DICE důležitý a nezbytný. Pokud si ho nenainstalujete, nebudete si moci zahrát multiplayer.

Patch mj. opraví problém, když se zasekávala spawnovací obrazovka v momentě, kdy se hráč připojil do fronty na konci kola. Rovněž už by se nemělo stávat, že se zapne killcamera z třetího pohledu, když je vypnuta v nastavení serveru.

Vyřešen by měl být i problém se spawn timerem. Ten by měl mít nyní modrý okraj pro neobsazené body na mapě. Dále budou upraveny statistiky zobrazované na některých psích známkách, chybějící okraje mapy na minimapě Grand Bazaar v módu Conquest a přesunou se spawn body pro tanky na hlavní základně US na mapě Caspian Border, aby je nezničily padající stromy.

Hráči by si již neměli stěžovat na problémy, kdy ruský voják položil C4 a informoval o tom ve vysílačce americkou stranu. Stávat by se nemělo ani to, že by hráč mohl vystřelit TV raketu z helikoptéry na vlastní vozidlo nebo vystřelení řízené zbraně bez zaměření.

Opraveno by mělo být také několik zbraní s tlumičem. Už by se nemělo stávat, že se na minimapě objeví hráč, který někoho tiše zastřelit.

Kompletní seznam změn si můžete přečíst na české fanstránce Battlefield-3.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama