A Way Out je nové kooperativní dobrodružství od tvůrců Brothers: A Tale of Two Sons
A Way Out Novinka A Way Out je nové kooperativní dobrodružství od tvůrců Brothers: A Tale of Two Sons

A Way Out je nové kooperativní dobrodružství od tvůrců Brothers: A Tale of Two Sons

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Utečte z vězení ve spolupráci s kamarádem, s nímž musíte hrát po síti nebo ve split-screenu.

Reklama

A Way Out je dalším z řady EA Originals titulů, do níž patří i Unravel a Fe. Hra má vyprávět příběh zcela novým způsobem a jde o kooperativní dobrodružství od tvůrců Brothers: A Tale of Two Sons. Autoři mají za cíl vyprávět drsnější a temnější příběh dvou odsouzených lidí, kteří utečou z vězení, bez kompromisů v rámci hratelnosti.

Jde přitom o projekt určený pro split-screen. Sice můžete s dalším hráčem spolupracovat po síti, ale vývojáři tvrdí, že nejlepšího zážitku dosáhnete, když budete hrát s někým, co sedí na gaouči po vašem boku. Tak jako tak jde o čistě kooperativní záležitost.

Abyste byli úspěšní a protagonisté nezemřeli, budete muset s druhým hráčem spolupracovat. Jeden z vás bude řídit vozidlo, zatímco druhý bude střílet po pronásledovaných vozidlech. Důležité budou také cut-scény, zatímco druhý hráč bude sledovat filmeček, vy budete muset jednat. Nejednou budete muset něco udělat, abyste se dostali v postupu dál nebo nezemřeli.

K dispozici je trailer i první gameplay záběry, které naznačují, co vás v A Way Out čeká. Hra dorazí na začátku roku 2018 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama