A Woman's Lot, poslední DLC pro Kingdom Come: Deliverance, vyjde na PC 28. května
KC: Deliverance Novinka A Woman's Lot, poslední DLC pro Kingdom Come: Deliverance, vyjde na PC 28. května

A Woman's Lot, poslední DLC pro Kingdom Come: Deliverance, vyjde na PC 28. května

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na konzolích se Tereza a pes opozdí a dorazí 11. června.

Reklama

Už nějakou dobu se hovoří o tom, že A Woman's Lot, poslední placené DLC pro Kingdom Come: Deliverance, vyjde někdy ke konci května. Nyní však máme díky tiskové zprávě společnosti Deep Silver k dispozici konkrétní datum. Přídavek, který rozšíří příběh Jindřichovy přítelkyně Terezy a mimo jiné nabídne psího společníka, vyjde 28. května 2019. Toto datum však překvapivě platí jen pro PC verzi.

Na konzolích se DLC z důvodu potřeby delšího ladění mírně opozdí a vyjde 11. června. Ve stejný den vychází v zahraničí konzolové verze kompletní edice Kingdom Come: Deliverance s názvem Royal Edition. Ta nabídne základní hru (recenze) a všechny DLC, tedy From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards, A Woman’s Lot a také Treasures of the Past, drobnější přídavek původně sloužící jako bonus pro předobjednávky a podporu studia Warhorse na Kickstarteru. U nás však Royal Edition vyjde napříč všemi třemi platformami (PC, PS4 a Xbox One) 28. května, což však podle všeho na termínu konzolového vydání posledního DLC nic nemění.

V rozšíření A Woman's Lot se ujmeme role Terezy, s níž zažijeme samostatnou úkolovou linku. Ve společnosti psího parťáka čeká hráče běžný život ve Skalici, postupem času však dojde na možnost okusit události vpádu Zikmundových vojsk ze zcela nové perspektivy. Tvůrci slibují poslední kousek skládačky jménem příběh o Skalici, přičemž dostaneme možnost zjistit, co se stalo těsně předtím, než hlavní hrdina Jindřich dostal pořádně přes držku od jistého plešouna.

Pokud si navíc děláte zálusk na Royal Edition, možná vás bude zajímat, že bude minimálně v zahraničí a na konzolích k dostání i ve speciální sběratelské edici. Ta kromě hry a všech DLC zahrne ještě oboustranný plakát, figurku Terezy o výšce 15 cm, soundtrack, odznak a filmy The Making of Kingdom Come: Deliverance a Fechtbuch na blu-ray. Dostupnost této edice v ČR však prozatím není zrovna dvakrát jasná.

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition můžete zakoupit v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama