Activision údajně připravuje remaster trilogie Spyra
Novinka Activision údajně připravuje remaster trilogie Spyra

Activision údajně připravuje remaster trilogie Spyra

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36

Jestli jsou nepodložené informace pravdivé, fialový drak Spyro míří na PS4 v režii studia Vicarious Visions.

Reklama

S projektem Crash Bandicoot N. Sane Trilogy společnost Activision udeřila hřebíček na hlavičku, a tak by mohlo leckoho napadnout, jestli hodlá něco spáchat i se Spyrem. A jak se zdá, může tomu tak být. Alespoň to tvrdí zpráva britské odnože serveru Kotaku.

Kotaku uvádí, že Activision pracuje na remasteru trilogie Spyra, která čítá tituly Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! a Spyro: Year of the Dragon. Remaster má být ve vývoji ve verzi pro PS4 a k jeho oficiálnímu odhalení by mohlo dojít v průběhu března.

Trilogie by však měla být exkluzivně pro PS4 jen po dobu jednoho roku, následně by tedy směla zamířit i na další platformy. Už nejednou se hovořilo o tom, že stejný osud čeká i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, i když na oficiální potvrzení stále čekáme.

Podobnosti s trilogií Crashe tímto nekončí. Kotaku dále uvádí, že na remasteru her Spyra pracuje tým z Vicarious Visions, který je zodpovědný již za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, přičemž připravuje kvalitnější objekty, osvětlení, animace, filmečky nebo soundtrack. Počítat se má i s prepracováním systému ukládání a se zahrnutím obsahu, který byl během vývoje původních titulů vyškrtnut.

Zatím vše berte s jistou rezervou, ale rozhodně se dá říct, že by existence něčeho takového dávala smysl. Nezbývá tedy než čekat a doufat, že jsou informace pravdivé a aktuální. Po Crashovi by si jistě i Spyro zasloužil menší návrat na výsluní.

Zdroj: Kotaku.co.uk

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama