Aeria pomůže free-to-play hrám od EA
Battlefield Heroes Novinka Aeria pomůže free-to-play hrám od EA

Aeria pomůže free-to-play hrám od EA

Michal Burian

Michal Burian

Free-to-play hry jsou o krok blíže ke světové nadvládě. Aeria Games, vydavatel WolfTeam a Shin Megami Tensei: Imagine, právě podepsali smlouvu s EA.

Reklama

Aeria Games bude poskytovat free-to-play hry od Electronic Arts širšímu publiku hráčů. Prvními průkopníky nové spolupráce bude Battlefield Heroes a Need for Speed: World.

"Jedná se o přirozený krok jak rozšířit naše free-to-play tituly. Aeria Games jsou průkopníky ve free-to-play hraní. Naše tituly budou mít ze spolupráce ohromný prospěch, protože se dostanou k neustále rostoucímu celosvětovému trhu," řekl Sean Decker, viceprezident Play4Free oddělení v EA.

Společnost EA se snaží prosadit digitální distribuční systém Origin, čemuž tato spolupráce moc neprospěje. Očekávalo se, že na Originu budou i free-to-play hry, stejně jako na Steamu, aby si EA udržela schopnost konkurovat digitálnímu systému od Valve. Místo toho bude EA své hry šířit přes firmu Aeria Games, kde pravděpodobně nebude podmínka stáhnout si Origin, abyste mohli hrát free-to-play hry od EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama