Akce Devil’s Third stále ve vývoji, ujišťuje Itagaki
Novinka Akce Devil’s Third stále ve vývoji, ujišťuje Itagaki

Akce Devil’s Third stále ve vývoji, ujišťuje Itagaki

Michal Burian

Michal Burian

2

Tomonobu Itagaki, tvůrce Dead or Alive, ujistil fanoušky, že akce Devil’s Third je stále ve vývoji a objeví se za dva týdny na E3.

Reklama

Na blízkou budoucnost, kdy svět postihla globální katastrofa, v podání third-person akce Devil's Third si budeme muset ještě počkat. Hra byla oznámena v roce 2010 a po různých náznacích a hrstce informací se po ni slehla zem.

Někdo by si dokonce mohl myslet, že byla zrušena. To by ji ale nedávno nesměl připomenout sám Tomonobu Itagaki, šéf Valhalla Studios a tvůrce Dead or Alive série, v japonském časopisu Famitsu, kde fanoušky ujistil, že je stále ve vývoji. Ba co víc, Itagaki potvrdil, že ji uvidíme za dva týdny na E3 v Los Angeles. To jinými slovy znamená, že se dočkáme nových informací.

V rozhovoru se dočteme, že Itagaki se svým týmem z Valhalla Studios má již vše naplánované tak, aby načasování bylo pokud možnost ideální. Že by už bylo naplánované i datum vydání?

Devil’s Third měla vydat společnost THQ ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360. THQ ovšem letos zkrachovala, v červenci loňského roku se ještě pokusila prodat práva na hru. Nakonec ale nenašla zájemce, a tak práva získal zpět do svých rukou Tomonobu Itagaki. Později se v tiskové zprávě Valhalla Studios objevila informace, že Devil’s Third vyjde také pro PC a na široké spektrum digitálních zařízení. Vývojáři mají s novou značkou velké plány a chtějí vytvořit blockbuster, jenž zasáhne také knihy, animovaná videa a dokonce i filmy.

Tak uvidíme, třeba se Devil's Third podívá i na next-gen konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama