Akce Dust 514 bude na PS3 zdarma
Dust 514 Novinka Akce Dust 514 bude na PS3 zdarma

Akce Dust 514 bude na PS3 zdarma

Michal Burian

Michal Burian

10

Studio CCP (autoři EVE Online) změnilo vstupní systém u připravované střílečky Dust 514 – zrušilo vstupní poplatek.

Reklama

Připravovaný masivně multiplayer FPS titul Dust 514 pro PlayStation 3 bude nakonec kompletně zdarma a na provoz si bude vydělávat prostřednictvím mikrotransakcí.

Brandon Laurino, výkonný producent Dust 514, britskému Eurogameru v rozhovoru přiznal, že vstupní poplatek byl matoucí – původně chtěli po hráči 20 dolarů, za něž dostal přístup do hry a rovněž herní měnu v hodnotě 20 dolarů.

Dust 514 si tedy bude vydělávat prostřednictvím mikrotransakcí, které podle Laurina nebudou nijak zvýhodňovat hráče.

"Neexistují žádné mikrotransakce, při kterých můžete získat výhodu nad někým, kdo nechce do hry investovat své peníze. Jde o klasickou mikrotransakční dynamiku ve stylu mohu zaplatit a dostanu tuto položku nebo investuji svůj čas a získám tuto položku. Ani jedna z těchto možností nebude mít za následek nespravedlivou výhodu oproti druhé," řekl Brandon Laurino Eurogameru.

V Dust 514 si budete moci koupit herní měnu pojmenovanou Aurum – od 10 dolarů do 100 dolarů. Za Aurum si můžete koupit různé položky, včetně zbraní a dalších variací pro přizpůsobení vaší postavy.

Závěrem rozhovoru Laurino prozradil, že PlayStation Vita verze hry nebude totožná s PS3 verzí. Prozatím se tvůrci nerozhodli, zda vydají obě verze naráz nebo pro PSV vyjde později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama