Akce Hawken nabídne souboje mechů
Hawken Novinka Akce Hawken nabídne souboje mechů

Akce Hawken nabídne souboje mechů

Michal Burian

Michal Burian

9

Nezávislé tvůrčí studio Adhesive Games oznámilo slibně vypadající multiplayerovou akci z pohledu první osoby <strong>+ trailer a galerie</strong>.

Reklama

Hawken je multiplayerová first-person střílečka, za níž je zodpovědné nezávislé tvůrčí studio Adhesive Games, které pomocí technologie Unreal Engine chystá velmi zajímavou hru. Ta podle dostupných informací nabídne souboje mechů, které se budou odehrávat ve futuristické budoucnosti. K dispozici budete mít celou řadu různých mechanických bojových robotů a chybět nebudou ani různé upgrady a všelijaké vybavení do nekončící války.

Tvůrčí celek na Hawken pracuje již dlouhých devět měsíců, což potvrzují také pěkné artworky a trailer, jenž nabízí pohled na dění ve hře z pohledu spectatora. V současné době jsou v plánu dva hlavní módy, vedle klasického deathmatche se můžete těšit také na free-for-all deathmatch.

Na jaké platformy hra vyjde, prozatím není známo. Adhesive Games se však na vývojářské konferenci v San Francisku nechali slyšet, že by chtěli hru přivést jak na počítače, tak i na konzole PlayStation 3 a Xbox 360. Vícméně zda to bude v jejich silách, prozatím nevědí, plánují totiž co nejvíc snížit náklady a hru vydat digitálním způsobem v dosud neurčeném období, o němž tvrdí, že Hawken vyjde, jakmile bude hotov.

Nezbývá tedy než držet palce a prozatím se kochat zmíněnou galerií obrázků a trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama