Akce WarDevil po pěti letech zrušena
Novinka Akce WarDevil po pěti letech zrušena

Akce WarDevil po pěti letech zrušena

Michal Burian

Michal Burian

2

Pět let se na akci WarDevil pracovalo, mělo se jednat o nadějný titul, který ale nakonec nevyjde + detaily a video.

Reklama

Po dlouhém pětiletém vývojovém cyklu se studio Ignition London (na WarDevil pracoval také tým Digi-Guys) rozhodlo hru nakonec vůbec nevydat a věnovat se digitální distribuci. WarDevil měl být titul, jenž měl vyjít jako multiplatformní pro tři hlavní platformy – PC, PlayStation 2 a původní Xbox, nakonec z toho ale nic nebude, žádný výlet do sci-fi budoucnosti se konat nebude.

Samotný vývoj WarDevil: Unleash The Beast Within se potýkal v problémech již dříve. Tým nestihl hru dokončit před uvedením nové generace konzolí a tak musela být hra odložena a začala se předělávat pro současné konzole. To ale také nešlo podle plánu, studio netrápili pouze finance, ale také vedení, které se nedokázalo shodnout na dalším postupu ve vývoji.

Nebylo tedy divu, že se několikrát celý plán přepracoval. Nejprve měla hra vyjít pro minulou generaci konzolí, pak exkluzivně pro PlayStation 3 a nedávno se mluvilo zase o multiplatformovém zařazení. Nakonec se ale nestane nic, WarDevi byl uložen k ledu a ze studia odešlo dalších 30 zaměstnanců.

Na celém zrušení je zajímavá jedna věc, a to ta, že WarDevil je stále na webových stránkách uváděn s "Coming Soon". Že by se jednalo pouze o strategický tah?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama