Na akci Wardevil se stále pracuje, vyjde v Q4 2011
Novinka Na akci Wardevil se stále pracuje, vyjde v Q4 2011

Na akci Wardevil se stále pracuje, vyjde v Q4 2011

Michal Burian

Michal Burian

1

Studio Ignition London do světa vyslalo zprávu, že na akci Wardevil stále pracuje. I když se nedávno objevily informace, že vývoj byl po pěti letech ukončen + detaily.

Reklama

Third-person akční titul s kódovým označením Project Kane je nyní v plánu na čtvrté čtvrtletí roku 2011. Není žádný pochyb o tom, že jde právě o zmíněnou hru nesoucí název Wardevil.

"Rozhodli jsme se, že Project Kane dokončíme," řekl předseda Ignition, Hassan Sadiq, a dodal: "Nedávno se objevilo hned několik spekulací o našem projektu, mohu vás ujistit, že vše je lež. Naše vize vždy byla vytvářet kvalitní hry, a to jak interně, tak externě s partnery."

Designer Julian Glover dále prozradil: "Máme velmi kvalitní tým, který je složen z lidí, kteří dříve pracovali na Burnout 3, Crysis, LittleBigPlanet nebo Heavently Sword. Jsme velmi rádi, že můžeme vyvíjet Project Kane."

Pro úplnost dodejme, že podle dřívějších spekulací měla být hra po pěti letech vývoje uložena k ledu. Vývoj neměl jít podle plánu, studio netrápili pouze finance, ale také vedení, které se nedokázalo shodnout na dalším postupu ve vývoji.

Wardevil byl nejprve připravován pro PC, PlayStation 2 a původní Xbox. Práce však trvali moc dlouho a titul se nestihl dokončit před uvedením nové generace konzolí na trh. Následně měla být hra přepracovaná a měla vyjít exkluzivně pro PlayStation 3. V nedávné době se ale začalo mluvit, že Wardevil se chystá opět multiplatformě.

Doufejme tedy, že vývoj už půjde podle plánu a my se brzy dozvíme více informací a platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama