Akční horor od EA bude odhalen za pár dnů
Novinka Akční horor od EA bude odhalen za pár dnů

Akční horor od EA bude odhalen za pár dnů

Michal Burian

Michal Burian

3

Společnost Electronic Arts nás pořádné napíná, ale konečně chystá odhalení akční hororové hry, kterou připravují japonští tvůrci, jenž se podíleli na Devil May Cry, Resident Evil, killer7, Vanquish, No More Heroes, Flower apod.

Reklama

Přes dva roky víme, že japonští experti – Shinji Mikami a Goichi Suda (aka Suda51 - ten co dělá s Kojimou na Project S) – pracují pro vydavatelství EA na titulu, který byl již dříve popsán jako akční horor (pro PC, PS3, X360 a Wii). Je až k neuvěření, že neunikl ani ždibíček informací, jenž by nám alespoň malinko napověděl na čem to vlastně Mikami, Suda a japonské studio Q Entertainment (např. Ninety-Nine Nights), pracují. Za pár dnů se však konečně dočkáme oficiálního odhalení, které proběhne na Tokyo Showcase 2010 již 15. září 2010.

Vsadíme se však, že přísně utajovaná akční hororová hra bude stát za to čekání. Přece jen ji vyvíjí odborníci na slovo vzatí. Pokud nevěříte, tak uvěříte, stačí se podívat níže, kde naleznete, co mají dva zmínění pánové na svědomí (nejedná se o plnohodnotný seznam, ale o výběr):

Shinji Mikami:

Devil May Cry (výkonný producent)Resident Evil (ředitel vývoje)Resident Evil 2 (producent)Resident Evil 3: Nemesis (producent)Resident Evil Code: Veronica (producent)Resident Evil: Gaiden (poradce)Resident Evil (Remake (ředitel vývoje)Dino Crisis (producent, ředitel vývoje)Dino Crisis 2 (výkonný producente)killer7 (výkonný producent + podílel se na příběhu)God Hand (ředitel vývoje)Vanquish (ředitel vývoje)

Goichi Suda (aka Suda51):

Super Fire Pro Wrestling 3 Final Bout (ředitel vývoje)The Silver Case (ředitel vývoje + podílel se na příběhu)Flower, Sun, a Rain (ředitel vývoje + podílel se na příběhu)Killer7 (ředitel vývoje + podílel se na příběhu)No More Heroes: Desperate Struggle (ředitel vývoje + podílel se na příběhu)No More Heroes: Heroes' Paradise (ředitel vývoje + podílel se na příběhu)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama