Aktualizace pro Gwent: The Witcher Card Game přidává více než 100 karet
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Aktualizace pro Gwent: The Witcher Card Game přidává více než 100 karet

Aktualizace pro Gwent: The Witcher Card Game přidává více než 100 karet

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Dále zahrnuje novou vánoční akci se singleplayerovými výzvami, systém denních úkolů nebo předělání uživatelského rozhraní hry.

Reklama

Populární karetní hra Gwent: The Witcher Card Game, která se stále nachází ve fázi otevřené bety, se dnes dočkala masivní aktualizace nazvané Midwinter Update. Její doménou je přidání více než 100 karet, přičemž mnohé z nich nabízí nové schopnosti a herní mechaniky.

Součástí aktualizace je také systém denních úkolů, překopání již existujících herních prvků a také úprava uživatelského rozhraní celé hry. Ta zahrnuje různé vizuální změny nebo kompletní předělání obrazovky pro stavbu balíčků v menu a výměny karet na začátku zápasu.

K dispozici je také něco málo pro příznivce singleplayeru, a to časově omezená akce Midwinter Hunt, zaměřená na krátký příběh o lovu na fénixe, který nepodniká nikdo jiný než Geralt z Rivie. Jako vždy vás čekají tři výzvy, které lze nejprve splnit na normální obtížnost, za což dostanete meteorický prach, a následně na obtížnost expert, která vám zaručí jistý obnos rudy. Za dohrání všech výzev získáte nový rámeček (na normální obtížnost), avatar a titul (na obtížnost expert).

Aktualizace Midwinter Update je k dostání na PC, PS4 a Xboxu One. Kompletní seznam změn najdete na oficiálním webu hry. Aktualizaci také přibližují dvě nová videa. A jestli potřebujete rychle značné množství soudků s kartami, může se vám hodit nový balík, který po omezenou dobu zakoupíte v herním obchodě. Za 24,99 euro tímto získáte 35 soudků s kartami, 400 meteorického prachu a náhodnou kartu v kvalitě epic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama