Aktualizace Super Meat Boy a zrušení Wii verze
Super Meat Boy Novinka Aktualizace Super Meat Boy a zrušení Wii verze

Aktualizace Super Meat Boy a zrušení Wii verze

Michal Burian

Michal Burian

2

Studio Team Meat oznámilo, že na leden chystá pro stávající majitele arkádové akční plošinovky Super Meat Boy "chutné aktualizace" a bohužel se dostalo i na jednu smutnou zprávu.

Reklama

Tou smutnou zprávou je zrušení Wii verze hry. Super Meat Boy mělo na konci aktuálního kalendářního roku vyjít také na WiiWare, bohužel se tak ale podle nejnovějších informací, které pocházející z oficiálního Twitteru tvůrčího celku, nestane:

"POZOR: Nebude žádná WiiWare verze SMB," hlásí tweet studia a následně přichází další: "Stále hledáme nějakou reálnou cestu."

Když byli zástupci týmu dotázáni, zda vyjde alespoň maloobchodní Wii verze Super Meat Boy, jedinou odpovědí bylo, že je to dost nepravděpodobné.

Pokud jste se tedy těšili, že si Super Meat Boy zahrajete na Nintendu Wii, budete si muset koupit buďto Xbox 360 verzi, vyšla v říjnu 2010, nebo sáhnout po počítačové verzi (k dispozici je i Mac verze), která je k dostání od listopadu tohoto roku.

Zároveň tu máme zprávu pro stávající majitele hry, v polovině ledna nadcházejícího roku se můžete těšit na "chutné aktualizace" v podobě dalších funkcí, které zajistí plnou podporu editoru úvorní. Ten umožní uživatelům vytvořit zcela nové a originální levely a dokonce i samotné kapitoly.

Všechen obsah bude navíc zcela zdarma, takže za "chutné aktualizace" nezaplatíte ani korunu, což je skvělá zpráva po přívalech nejrůznějších placených DLC, nemyslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama