Super Meat Boy pro PS Vitu a PS4 se dočká nového hudebního doprovodu
Super Meat Boy Novinka Super Meat Boy pro PS Vitu a PS4 se dočká nového hudebního doprovodu

Super Meat Boy pro PS Vitu a PS4 se dočká nového hudebního doprovodu

ElementGamer

ElementGamer

6

Skladatel totiž odmítl licencovat původní soundtrack.

Reklama

Jestli se těšíte na povedenou 2D skákačku pro konzole od Sony, která leckomu pocuchá nervy, musíte se smířit s faktem, že si původního soundtrack neužijete. Skladatel, jenž se věnoval hudebnímu doprovodu, ho totiž odmítl licencovat i pro nynější vydání.

Z oficiálního blogu studia Team Meat jsme se dozvěděli, že vývojáři byli donuceni hudební doprovod předělat na základě toho, že si neohlídali práva a bohužel tak ztratili nárok na původní nahrávku. Podle všeho se spor týká Dannyho Baranowskyho, který už s Team Meat nespolupracuje, a proto nemá ani důvod ponechat jim i soundtrack.

“Možná také víte, že jsem nevytvořil doprovod pro The Binding of Isaac: Rebirth. Tohle rozhodnutí jsem učinil už pár let zpátky a ukončil tak spolupráci s vývojáři z mnoha různých důvodů, které bych nerad zmiňoval. Je mi líto, že musím zklamat fanoušky,” omlouvá se skladatel. Naštěstí s tímhle tvůrci mohli tak trochu počítat a náhradu si sehnali včas. Mezi autory, kteří teď pracují na hudební stránce hry, se řadí například Ridiculon (The Binding of Isaac: Rebirth), David “Scattle” Scatliffe (Hotline Miami) a Laura Shigihara (Plants vs. Zombies), takže není třeba se strachovat.

“To je pořádná řada umělců. Máme štěstí, že nám po boku stojí tolik přátel a loajálních fanoušků. Jejich láska ke hře a odhodlanost je slyšet v každém tónů, který ve hře uslyšíte. Jsme poctěni, že máme lidi jako oni ve svém týmu,” rozpovídal se spoluzakladatel studia, Tommy Refenes. Bohužel podobné tahanice nejsou v herním průmyslu výjimkou. Někdy se jedná o náhodnou podobnost herní postavy s herečkou (viz případ Rockstar a Lindsay Lohan) a občas podobné potyčce neuniknou ani menší studia, jako právě Team Meat. Doufejme, že se z toho bez problému dostanou a my budeme moci házet ovladači o stěnu i po pěti letech.

Super Meat Boy vyšel na Xbox 360 a PC v roce 2010. Na PSN se pro PS Vitu a PS4 dostane 6. října, předplatitelé PS Plus budou mít hru zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama