Aktualizace Titanfallu 2 přinese halloweenskou tématiku
Titanfall 2 Novinka Aktualizace Titanfallu 2 přinese halloweenskou tématiku

Aktualizace Titanfallu 2 přinese halloweenskou tématiku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Doménou aktualizace Tricks and Treat jsou nové vizitky, variace herních módů a placené skiny zbraní. Zároveň provádí různé změny.

Reklama

Titanfall 2 se 31. října dočká nové aktualizace nazvané Tricks and Treat. Jak už napovídá její název a čas vydání, zaměří se na halloweenskou tématiku. Hráči se tak mohou těšit třeba na dvojici tematických vizitek, přičemž jejich standardní verze budou k dispozici hned a za 1500 kreditů si lze pořídit prism verzi.

Dojde i na šest nových a placených skinů zbraní, na něž se můžete podívat níže. Tři z nich nabízí halloweenské motivy, přičemž jde o limitované položky, které budou v prodeji samostatně nebo v cenově výhodnějším balíčku jen do 28. listopadu. Každý z nových skinů vás vyjde na 4,99 dolarů a stejně jako předešlé Elite Weapon skiny vám zaručují větší šanci na získání dvojnásobného množství zkušenostních bodů na konci zápasu. Vy i vaši spoluhráči navíc získáte jeden merit bod navíc.

Po vydání aktualizace bude Respawn postupně zveřejňovat tzv. Featured módy, tedy různé variace standardních herních módů. Těšit se můžete na Tactikill Attrition, v němž se taktické schopnosti po použití obnoví hned, jakmile zabijete nepřátelského hráče. V módu Attack on Titanfall může každý třikrát používat hák (Grapple) a v režimu The Great Bamboozle má zase každý schopnost Holopilot.

Aby toho nebylo málo, Tricks and Treat přináší různé herní změny. K těm došlo třeba v případě módu Attrition, Reaperů nebo zbraní. Nejvýraznější novinkou je v tomto směru fakt, že pistole Mozambique a Wingman Elite mohou být použity jako primární zbraně. S ohledem na to je nyní Mozambique automatický, můžete z něj vystřelit dvě rány navíc a také má vyšší kadenci. Wingman Elite má pro změnu vyšší kapacitu zásobníku a udílí větší poškození.

Kompletní seznam změn najdete na oficiálním fóru. A jen tak mimochodem, právě dnes slaví hra své první narozeniny. Takže všechno nejlepší Titanfalle 2. Snad ti vývojáři z Respawnu nadělí ještě víc aktualizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama