Aktualizované soupisky ve FIFA 11
FIFA 11 Novinka Aktualizované soupisky ve FIFA 11

Aktualizované soupisky ve FIFA 11

Michal Burian

Michal Burian

EA Sports chystá 23. února letošního roku vydat aktualizované soupisky hráčů pro fotbalový titul FIFA 11.

Reklama

Ve většině fotbalových zemí evropské scény skončil zimní přestupní termín, po čemž neodmyslitelně musí přijít také aktualizace soupisek ve FIFA 11. Ta tentokrát neproběhne okamžitě po uzavření transferového okna, nýbrž tři týdny poté, čímž chce studio EA Sports zaručit zahrnutí všech změn a jejich správného bodového ohodnocení.

Přesně ve středu 23. února vyjdou aktuální soupisky jak na PC, tak i Xbox 360 a PlayStation 3 verzi FIFA 11 a budou stažitelné přímo ze hry. Těšit se tak můžeme například na Adebayora v dresu Realu Madrid, Suáreze s Carrollem v Liverpoolu nebo Torrese v Chelsea. Posledně zmíněný muž se stal zřejmě nejsledovanější hvězdou zimního termínu a mnoho hráčů FIFA 11 je zvědavo, jak bude v novém působišti ve hře vypadat, tak si nejen pro vás připravili tvůrci krátké video, na němž Blues táhne svými góly.

A pokud patříte mezi fanoušky zdarma hratelného módu Ultimate Team, potěší vás jistě také zpráva o tom, že na 17. února je připraven masivní update, který přinese více jak 50 změn, úprav a novinek včetně dvou zbrusu nových funkcí. Více se dozvíte na českých stránkách EASports.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama