Aktualizováno: Nový projekt od FromSoftware je velmi rychlé, velmi akční Sekiro
Sekiro: Shadows Die Twice Novinka Aktualizováno: Nový projekt od FromSoftware je velmi rychlé, velmi akční Sekiro

Aktualizováno: Nový projekt od FromSoftware je velmi rychlé, velmi akční Sekiro

Jan Kalný

Jan Kalný

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox 360

Sekiro: Shadows Die Twice působí jako Bloodborne na drogách.

Reklama

Aktualizace: Netrvalo dlouho a Activision přispěchal s tiskovou zprávou, která odhaluje dodatečné detaily o téhle akční řežbě od autorů Dark Souls a Bloodborne. V Sekiro: Shadows Die Twice se ujmeme role bezcitného válečníka, „jednorukého vlka”, který jen tak tak unikl smrti, jehož cílem je osvobodit svého pána, mladého panovníka z pradávné linie, a pomstít se jeho úhlavnímu nepříteli.

Samotná hra nás vezme do upraveného sengokuského Japonska v 16. století, kde budeme bojovat proti nepřátelům „větších než život” za pomocí prostetických pomůcek, zčásti stealthu, vertikálního pohybu a samozřejmě velmi osobní, akční „krvavé konfrontace”.

V dalších mnoha ohledech zní Sekiro velmi podobně jiným hrám od FromSoftware, především těm tzv. Soulsborne. Díky průzkumu prostředí máme nacházet nové předměty, postavy nebo skryté nepřátelé. Souboje se budou soustředit hlavně na boj s mečem a na vaší protetickou rukou, na kterou bude možné nasadit spoustu další výbavy a úprav, které změní styl souboje. Chybět nemá ani stealth nebo hák.

Vývojáři slibují hardcore hru, která je hodna jména FromSoftware. Silná slova, ale my věříme, že Hidetaka Miyazaki slib splní. Na závěr ještě několik screenshotů.

Původní zpráva: Tajemný projekt Shadows Die Twice od FromSoftware, odhalený na poslední, resp. loňské The Game Awards pomocí krátkého nicneříkajícího teaser traileru rozhodně strhl řadu pocitů. Především bylo cítit napětí a nedočkavost, kdy už se konečně o novém projektu něco dozvíme. A něco jsme se dozvěděli hned zkraje na letošní E3 konferenci Microsoftu.

O Sekiro: Shadows Die Twice toho zatím moc nevíme, jenom to, že se hry dočkáme až příští rok, a to pro PC, PS4 a Xbox One. A velmi překvapivě se o vydání postará Activision. Nabušený trailer níže vám přitom prozradí, co vlastně můžeme od hry čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama