Alan Wake 2 obdržel českou lokalizaci
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 obdržel českou lokalizaci

Alan Wake 2 obdržel českou lokalizaci

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Windows PC

Hra se dočkala fanouškovského překladu.

Reklama

Koncem října vydaný survival horor Alan Wake 2 se dnes dočkal vydání české lokalizace ve formě titulků. Za češtinou stojí zkušený překladatel s přezdívkou Luc2as, který v minulosti přinesl neoficiální lokalizace do celé řady her. Jelikož se jedná o komunitní překlad, tak si hru v češtině mohou užít pouze hráči na PC (Epic Games Store).

„Zdravíme vás! Máme pro vás menší předvánoční dárek - překlad hry Alan Wake 2 je dokončen. Nyní něco málo k překladu - Texty: Vycházeli jsme z původních textů a názvosloví hry Alan Wake 1 (až na jednu výjimku). Písně: Ty, které potkáte průchodem hrou jsou přeloženy, ty které lze přehrát v rádiu jsou ponechány v originále, dle ostatních jazyků (až na jednu výjimku). Na profil překladu byla umístěna ukázka z muzikálu "Herald of darkness". Říkanky a básně: Přeloženy do českého jazyka i s rýmy. Názvy kapitol: Názvy kapitol jsou ponechány v originále v eng.“

Autor překladu dále uvádí, že hráči mohou občas narazit na desynchronizaci titulků a chybné titulky v režimu New Game+. Část chyb má být opravena v následující aktualizaci. Češtinu si můžete bezplatně stáhnout na stránkách Prekladyher.eu. Bližší informace o samotné hře vám nabídne naše recenze.

Alan Wake 2 obdržel českou lokalizaci
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama