Alan Wake 2 zřejmě láká na propojení se hrou Quantum Break
Alan Wake 2 Novinka Alan Wake 2 zřejmě láká na propojení se hrou Quantum Break

Alan Wake 2 zřejmě láká na propojení se hrou Quantum Break

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Remedy oficiálně představuje postavu Mr. Door.

Reklama

Pokud jste do loru univerza od Remedy zabrousili trochu víc, možná si z Controlu pamatujete postavu Mr. Door. Zmiňuje ji Dylan Faden, když vypráví o jednom ze svých snů. V promo videích na pokračování Alana Wakea se jméno občas objevilo, ale nyní už jsme se dočkali oficiálního potvrzení nové postavy. Sam Lake totiž na Twitteru oznámil, že si ji zahraje herec David Harewood.

A kdo že to Mr. Door je? Než se dostaneme k nadcházející hře, tak je asi třeba zmínit jeden z předchozích titulů od Remedy – Quantum Break. Ten se točí okolo času a různých dimenzí. Jednou z ústředních postav je Martin Hatch (jehož ztvárnil nedávno zesnulý Lance Reddick), který je tzv. Shifter. Bytost, jež se dokáže mezi jednotlivými dimenzemi přesouvat, existuje všude a zároveň nikde.

Nejenom, že popis sedí na to, o čem mluvil Dylan v Controlu, ale zároveň je zde určitá paralela mezi jmény: slova Hatch i Door mají totiž velmi podobný význam. Zda jde přímo o Hatche jako takového, nebo jde o další "echo" (jako je to v případě Alex Casey a Max Payne), to zatím není jasné. Ale vzhledem k tomu, že na Quantum Break má práva Microsoft, tak je pravděpodobnější spíš druhá varianta.

Co se týče role pana Door ve hře Alan Wake 2, měl by zde být moderátorem talk show "In Between with Mr. Door". Jak důležitý Mr. Door bude a co přesně je předmětem této talk show, na to si budeme muset počkat. Vývojáři ostatně sami nedávno uvedli, že si nechali v rukávu ještě spoustu překvapení. Na novou ukázku se můžete těšit už 22. srpna na Opening Night Live.

Alan Wake 2 vychází 17. října na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama