Alfa update 0.3 přinesl do Kingdom Come páčení zámků
KC: Deliverance Novinka Alfa update 0.3 přinesl do Kingdom Come páčení zámků

Alfa update 0.3 přinesl do Kingdom Come páčení zámků

Michal Burian

Michal Burian

35

Video o novinkách ve vývoji, poodhalené plány na E3, orientační datum vydání a upozornění na bohulibý projekt.

Reklama

Oficiální tisková zpráva:

Alfa 0.3 představuje páčení zámků a dabing

Alfa update 0.3 přináší řadu nových úkolů, možnost otevírání zámků pomocí paklíčů, základní schopnost vnímání u NPC a anglický dabing, který nepředstavuje finální kvalitu, ale výrazně zlepšuje dojem z hraní. Nejen o přípravách nové aktualizace mluví Dan Vávra v novém videu.

Další update technologické alfy představíme v červnu na veletrhu E3. Ve verzi 0.4 budete mít možnost navštívit novou vesnici nedaleko Samopší, zajezdíte si na koni a vyzkoušíte souboj s mečem.

Koncem roku 2015 se hratelné verze dočkají také podporovatelé na úrovni Rytíř, které pozveme ke hraní beta verze. Na četné prosby fanoušků také plánujeme zpřístupnit beta verzi novým hráčům na platformě Steam. Od tohoto kroku slibujeme především získání cenné zpětné vazby, a tím lepší možnosti odladit samotnou hru.

Vychytání much je také hlavním důvodem posunutí plánovaného termínu vydání na polovinu roku 2016. Z předchozích videoupdatů je zřejmé, že jsme po kampani na Kickstarteru udělali obrovský skok na cestě k vysněnému projektu. Zdojnásobili jsme tým, přestěhovali se do nových kanceláří, postavili vlastní motion capture, vydali první hratelnou alpfa verzi, zvětšili herní mapu, otestovali konzolové verze, zapojili umělou inteligenci, dokončili strom herních úkolů, vytvořili nové animace, nahráli originální hudbu, virtuálně postavili celou řadu nových lokací a mnoho dalšího.

Přestože jsme v posledním roce udělali spoustu práce, velká porce nás ještě čeká. Věříme, že naši podporovatelé ocení snahu vydat hru ve fázi, kdy bude v takové kvalitě, jakou sami od her očekáváme.

Ochutnejte Warhorse pivo v nové čepici!

Díky spolupráci s Přátelským pivovarem Malešov nabídneme k uhašení žízně po nové alfa verzi originální pivo Warhorse. K dispozici budou čtyři neobvyklé příchutě: Indian Pale Ale s obrázkem Zikmunda, Pale Lager s obrázkem Václava IV., XXL Lager s vyobrazením nepřátelského Kumána a Stout Iperial s Knechtem. Autorem sběratelské edice pivních etiket je Dan Vávra.

První možnost ochutnat pivo připravujeme v rámci historické bitvy Libušín v sobotu 25. dubna, kde bude v nabídce za speciální cenu, následně pak v online obchodě www.pivnidarky.cz.

Kromě Warhorse piva připravujeme také trička a kšiltovky, které se již brzy objeví na našem webu.

Chcete studovat počítačové hry?

V posledních letech na českých univerzitách vzniká řada studijnách oborů vztahující se k vývoji počítačových her. Přehledný seznam kurzů nabízí projekt gamedev.cuni.cz, kde najdete informace z MFF UK, FF UK, ZČU, FAMU nebo VŠUP. Věříme, že nabídka se bude neustále rozšiřovat!

Sami se maximálně snažíme o osvětu nejen v rámci uvedených univerzit, ale i v dalších přednáškách pro studenty i odbornou veřejnost. Ty nejbližší proběhnou 7. dubna na VŠE, kde Dan Vávra potká investora Michaela Poplara Rostocka takříkajíc Face to Face, následující den přednáší Martina Klíma na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy na téma Historická rekonstrukce vs herní fikce. Netradiční zážitek čeká návšěvníky tvrze Malešov, kde 11. dubna proběhne série přednášek a workshopů pod taktovkou Civitas Pragensis. Ondřej Bittner přiblíží práci herního designéra na příkladech z vývoje Kingdom Come: Deliverance.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama