Alice: Madness Returns oficiálně a s detaily
Alice: Madness Returns Novinka Alice: Madness Returns oficiálně a s detaily

Alice: Madness Returns oficiálně a s detaily

Michal Burian

Michal Burian

2

Nebude to žádná pohádka. Alenka se snaží zotavit po emotivním traumatu, které způsobila podivná ztráta celé rodiny.

Reklama

Během EA Studio Showcase bylo oznámené také nové akční dobrodružství Alenky. Hra nese název Alice: Madness Returns a koná se po událostech, které se staly v prvním díle. Alenka se snaží zotavit po nešťastné ztrátě své rodiny. V ústavu pro choromyslné se léčí deset let. Ošetřující psycholog ji však jednoho dne pustí domů, ale nenechá ji bez dozoru, chce ji totiž pomoci, aby se zbavila hrůzostrašných halucinací, které ji stále pronásledují.

Alenka se i přes dozor psychologa vydává pátrat po skutečných příčinách, jež způsobily záhadnou smrt milované rodiny, která údajně uhořela v domě. Při cestě za pravdou se dostane do Londýna a do světa Wonderland.

Alice: Madness Returns bude podle slov tvůrců obsahovat všudypřítomné šílenství a nabídne psychologický zážitek, který bude okořeněn bojováním proti zlověstným darebákům a chybět nebudou ani nejrůznější příšery a nestvůry.

Hru Alice: Madness Returns připravuje studio Spicy Horse Games ve spolupráci s partnerským program EA na rok 2011, a to pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Závěrem by se slušelo ještě dodat, že původní díl zaznamenal prodeje přesahující 1,5 milionů kopií, což je pádný důvod k vytvoření pokračování.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama