Alpha verze Kingdom Come: Deliverance se opozdí, vyjde 22. října
KC: Deliverance Novinka Alpha verze Kingdom Come: Deliverance se opozdí, vyjde 22. října

Alpha verze Kingdom Come: Deliverance se opozdí, vyjde 22. října

Martin Cvrček

Martin Cvrček

68

V novém video updatu Dan Vávra oznámil datum vydání alpha verze Kingdom Come a přiblížil, co nás v ní čeká. Řeč ale přijde také na motion capture studio, skenování tváří nebo na novou AI v soubojích.

Reklama

Z nového video updatu od Warhorse Studios jsme se dozvěděli, že očekávaná alpha verze Kingdom Come: Deliverance vyjde o něco později, než se původně předpokládalo, konkrétně 22. října letošního roku. Dan Vávra se za zpoždění omluvil a vysvětlil, že musí ještě přijít na řadu motion capture a pohyby pro NPC.

V alpha verzi nás přitom čeká návštěva jedné vesnice, možnost pozorovat život NPC nebo několik drobných questů. Zatím neobsahuje soubojový systém ani jízdu na koni, obojí má být přidáno až později. Warhorse Studios totiž plánuje každé dva měsíce přidávat nové prvky. A jak se dá očekávat, prostřednictvím alpha verze chtějí tvůrci otestovat běh hry na různých sestavách.

Přístup k alpha verzi přitom bude na dnešní dobu poměrně tradiční. Pokud patříte mezi ty, kteří podpořili Warhorse dostatečnou částkou na to, aby měli na alpha verzi nárok, v momentě vydání alphy dostanete mail, který vás informuje, že na oficiálním webu obdržíte kód na Steam. A pokud patříte mezi ty, kteří by po vydání měli hru raději na PS4 nebo Xbox One, nemusíte se ničeho obávat, aktivace alpha verze, která je pouze na PC, nemá mít vliv na konečnou volbu platformy.

Alpha verze, která je na konci videa představena prostřednictvím působivého teaser traileru, ale není jediné téma nového updatu. Můžete se tak podívat na motion capture studio, na nová zvířata (včetně medvěda), první výsledky skenování tváří nebo na pěknou demonstraci nové umělé inteligence během soubojů.

Teaser alpha verze začíná v čase 12:35. To kdybyste náhodou chtěli všechno ostatní přeskočit. Což ale nedoporučujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama