Analytik si myslí, že Battlefield 5 dorazí v roce 2016
Battlefield 1 Novinka Analytik si myslí, že Battlefield 5 dorazí v roce 2016

Analytik si myslí, že Battlefield 5 dorazí v roce 2016

Michal Burian

Michal Burian

38

Kvůli Battlefield Hardline a Star Wars: Battlefront.

Reklama

Společnost Electronic Arts zatím neoznámila své plány se sérií Battlefield. Víme akorát to, že EA se snaží o tříletý vývojový cyklus. To by podpořilo zprávy o tom, že další regulérní Battlefield by na trh dorazil až v roce 2016.

Letos se nový Battlefield konat nebude, i když měl vyjít policejní spin-off Battlefield Hardline od Visceral Games. Nakonec byl ale odložen a dorazí v prvním čtvrtletí roku 2015. Analytická firma Stern Agee předpokládá to samé. Ve své zprávě tvrdí, že Battlefield 5 vyjde v roce 2016, a to zejména z důvodu, že na příští rok je naplánované Battlefield Hardline a navíc si je EA jisto, že bude moci vydat Star Wars: Battlefront.

Stern Agee si rovněž myslí, že EA poskytne DICE více času na vývoj Battlefield 5, aby nedošlo k opakování fiaska jako v případě Battlefieldu 4.

Jak jsem psal na začátku, jde pouze o domněnky, které se nejspíš ukáží jako pravdivé. Na Battlefield 5 by mělo pracovat švédské DICE s pomocí své pobočky v Los Angeles. Podobný přístup by jistě ocenil nejeden hráč, vývoj Battlefieldu by konečně mohl dostat péči, kterou potřebuje jako sůl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama