Filmy/Seriály Článek Animovaný seriál ze světa League of Legends dorazí s českým dabingem

Animovaný seriál ze světa League of Legends dorazí s českým dabingem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Fanoušci se dočkají už v listopadu.

Reklama

Studio Riot Games expanduje kde může, což znamená, že kromě nových videoherních projektů chystá i animovaný seriál ze světa jejich nejúspěšnějšího titulu - League of Legends.

Jméno tohoto seriálu je Arcane a už nějakou dobu víme, že příběh se bude točit kolem dvou ikonických šampiónů - Vi (v originálu Hailee Steinfeld) a Jinx (Ella Purnell), přičemž se podíváme do Piltoveru a Zaunu. Nicméně chybět nebudou ani další ikonické postavy, jako je Jayce, Caitlyn či Viktor.

A jelikož se jedná o očekávanou věc, tak seriál nemohl chybět ani na speciální akci TUDUM, která se zaměřovala na různé projekty tohoto streamovacího giganta.

Arcane zde dostalo kompletně novou ukázku, kterou v originálním znění můžete zhlédnout níže. A na mě, jako člověka, který je samotnou hrou naprosto nepolíben, působí opravdu dobře.

Nicméně ukázka byla vypuštěna i v českém dabingu (tuto variantu lze zhlédnout nahoře, případně zde), což potvrdilo, že dabing dostane i samotný seriál.

Kromě toho bylo také oznámeno přesné datum premiéry, jenž byla stanovena na 6. listopadu. V tento den se ovšem dočkáme pouze prvních třech epizod, kdy zbylých šest dorazí v jednotlivých dávkách 13. a 20. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama