Filmy/Seriály Novinka Seriálový hit Arcane se dočká pokračování

Seriálový hit Arcane se dočká pokračování

Dominik Tománek

Dominik Tománek

17

Riot Game to dnes oficiálně potvrdili.

Reklama

První série animovaného seriálu Arcane, ze světa úspěšné hry League of Legends, se včera na Netflixu dočkala svého finále. Pokud vás seriál chytil a netrpělivě čekáte na další epizody, tak pro vás máme dobrou zprávu. Riot Games totiž oficiálně odhalili, že na druhé sérii úspěšného seriálu se už začalo pracovat.

"Jsme nadšení z pozitivní odezvy na první sérii Arcane a společně s tvůrčími mágy z Riotu a Fortiche usilovně pracujeme na druhém dílu," uvedli v tiskové zprávě spolutvůrci Arcane, Christian Linke a Alex Yee.

O animaci se stejně jako v případě první série postará francouzské studio Fortiche Production. Riot také potrvdili, že se vrátí i hlasy Hailee Steinfield jako Vi, Ella Purnell jako Jinx a Katie Leung jako Caitlyn. Jejich hlasy můžete slyšet v teaseru, který se objevil na seriálovém Twitteru. Je tedy dost pravděpodobné, že bude (i s ohlédnutím na cliffhanger) druhá série příběhově navazovat na tu první.

Arcane na Netflixu proráží žebříčky sledovanosti jakoby nic. Na víc než třiceti územích po celém světě dokonce seriál předehnal korejský rekordní hit Squid Game.

Seriálový hit Arcane se dočká pokračování
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama