Riot investuje do autorů Arcane
Filmy/Seriály Novinka Riot investuje do autorů Arcane

Riot investuje do autorů Arcane

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Linux Linux Windows PC

Těšit se navíc můžeme na další neoznámené projekty.

Reklama

Animovaný seriál Arcane, který vyšel na podzim na Netflixu a pracuje s univerzem hry League of Legends, se ihned po svém vydání zařadil mezi to nejlepší, co jsme mohli v minulém roce zhlédnout, kdy poměrně záhy bylo oznámeno, že už se chystá druhá série.

Proto se není čemu divit, že Riot Games chce ještě více utužit vztahy s francouzským animačním studiem Fortiche, které stojí právě za tímto seriálem, avšak s celkem spolupracovalo i na jiných projektech, jako je třeba hudební videoklip k písním "Get Jinxed" či "Warriors".

Proto Riot udělal významnou investici, za jejíž pomoci získal značný nekontrolní podíl v tomto studiu, a také i dvě místa v jeho představenstvu.

Kromě toho bylo navíc rovnou oznámeno, že kromě druhé série Arcane se v budoucnu můžeme těšit na další neoznámené projekty, z čehož by tedy postupně mohl vzniknout vlastní filmovo-seriálový vesmír.

Oznámení posléze dorazilo jenom den poté, co Arcane vyhrálo devět cen na 49. ročníku Annie Awards, kde se oceňují úspěchy na poli animace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama