Fortnite Novinka Fortnite nabízí crossover s League of Legends

Fortnite nabízí crossover s League of Legends

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Nově si také můžete hry od Riotu zahrát skrze Epic Games Store.

Reklama

Opravdu velice dobře vypadající animovaný seriál Arcane zasazený do světa hry League of Legends si svou premiéru odbude již 7. listopadu ve 3:00 našeho času, kdy následně bude dostupný i na platformě Netflix.

No a s touto blížící se premiérou se společnost Riot Games dohodla s Epicem na tom, že do hry Fortnite dorazí jedna z hlavních postav tohoto seriálu i významný charakter ze samotného "LoLka" v podobě Jinx.

Tato postava pak přichází s několika dalšími doplňky, jako je batůžek Dream Monkey, Pow Pow Crusher krumpáč a instrumentální skladba do lobby ze soundtracku seriálu.

To vše si pak budete moci dohromady zakoupit v Arcane Jinx balíčku, který ještě navíc nabízí sprej a dvě nahrávací obrazovky.

Na vše se můžete podívat v galerii níže.

Kromě toho si lze hry od Riot Games, jako je právě League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra a Valorant, nově zahrát skrze platformu Epic Games Store.

A vzhledem k brzkému vydání zmíněného seriálu si hráči těchto her budou moci užít různé speciální eventy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama