Anonymous útok na PSN neplánuje
Novinka Anonymous útok na PSN neplánuje

Anonymous útok na PSN neplánuje

Michal Maliarov

Michal Maliarov

26

Krátce před koncem roku se na světlo světa opět dostala hackerská skupina Anonymous se svou výhrůžkou Sony. Možná to ale nakonec nebude tak horké.

Reklama

Od té doby se totiž skupina ozvala opět a upřesnila, že rozhodně neplánuje útočit na službu PlayStation Network, nýbrž na samotné vedoucí a představitele společnosti Sony.

Původně se opravdu plánoval opakovaný útok na službu PSN, po čemž prahlo hned několik členů uskupení. Poté však Anonymous od tohoto kroku ustoupil a odhalil, že naopak plánuje uvolnit mnohé důvěryhodné informace pracovníků Sony.

Na internetu se tak mají objevit jejich osobní informace, stránky společnosti budou zavaleny anti-SOPA propagandou a chráněné materiály společnosti budou vypuštěny na internet ke stažení zdarma.

Od doby oznámení už se Sony rozhodlo ustoupit ze svého tažení pro podporu SOPA (stejně tak EA a Business Software Alliance), což mohlo být zcela jistě následkem výhružek skupiny Anonymous. Je tedy zcela možné, že nyní hackeři od svého plánu ustoupí, nebo se o něco pokusí nezávisle na ničem. Doufejme, že budeme mít klid.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama