ARK: Survival Evolved odloženo na konec roku
ARK: Survival Evolved Novinka ARK: Survival Evolved odloženo na konec roku

ARK: Survival Evolved odloženo na konec roku

Michal Burian

Michal Burian

13

Wildcard chtějí do hry zahrnout více obsahu, než původně plánovali.

Reklama

Před necelým rokem byla oznámena dino-survival akce ARK: Survival Evolved, která posléze vyšla v předběžném přístupu pro PC a Xbox One. Studio Wildcard plánovalo plnou verzi spustit již v červnu letošního roku, tedy o rok a jeden měsíc později. K tomu ale nedojde, dnes jsme se dozvěděli o odkladu ARK: Survival Evolved. Fanoušci si na finální produkt budou muset počkat do zimy.

Odklad umožní vývojářům přidat do hry více obsahu, než původně plánovali. Plná verze nabídne krom jiného podporu pro lokální multiplayer, modding a více než 100 dinosaurů. Wildcard se tak rozhodli po velkém úspěchu PC a Xbox One verzí s předběžným přístupem, kterou si koupilo přes milion hráčů na Xboxu One a téměř čtyři miliony na PC. Early Access verze není dostupná pro PS4.

„Úspěch ARK v předběžném přístupu zvýšil naše cíle a obsah. Máme ambiciózní hru a každý den získáváme neocenitelnou zpětnou vazbu. Když jsme poprvé oznámili náš projekt, chtěli jsme 70 dinosaurů, teď jich budeme mít přes stovku. Ani jsme nesnili o přidání modifikací, lokálního multiplayeru nebo split-screenu,“ nechal se slyšet spoluzakladatel studia Jesse Rapczak.

Plná verze ARK: Survival Evolved vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama