Armored Kill DLC pro BF3 v detailech
Battlefield 3 Novinka Armored Kill DLC pro BF3 v detailech

Armored Kill DLC pro BF3 v detailech

Michal Burian

Michal Burian

13

DICE odhalilo několik klíčových prvků z připravovaného rozšíření pro válečnou FPS Battlefield 3.

Reklama

Armored Kill DLC se připravuje na září letošního roku a má potěšit mnoha zajímavými prvky včetně největší herní mapy v historii série a pořádných tankových bitev. Usedneme do kokpitu nových tanků, bugin a dalších dopravních prostředků a projedeme se po řádně rozlehlém prostranství.

Na rozdíl od přídavku Close Quarters, který se soustředil na stísněný prostor a relativně malé mapy je Armored Kill přímým opakem. Obří otevřená prostranství s velkým počtem stíhaček, vrtulníků, tanků a dalších vozidel, to vše na čtyřech nových mapách.

Zajímavě zní nová odemykatelná vozidla, na která si budete muset vydělat těžkou dřinou. Všechny mapy by měly být hratelné ve všech šesti herních módech a jako třešničku na dortu tvůrci slibují mód zbrusu nový – Tank Superiority. Co by to asi tak mohlo znamenat?

Jako první dostanou přístup k DLC majitelé Premium kódů a konzole PS3. Hned v závěsu budou následovat Premium uživatelé z Xboxu a PC. Nakonec se přídavek dostane i ke všem ostatním. Více informací má dorazit již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama