AT-AT nebude možné pilotovat ve Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka AT-AT nebude možné pilotovat ve Star Wars: Battlefront

AT-AT nebude možné pilotovat ve Star Wars: Battlefront

Michal Burian

Michal Burian

72

Ve hře nebude žádné rozdělení na třídy a bitvy poběží v 60 snímcích za sekundu.

Reklama

Pokud jste se těšili na střílečku Star Wars: Battlefront a představovali jste si, jak po mapě budete pilotovat velké čtyřnohé monstrum AT-AT, tak vás bohužel musím zklamat. DICE neplánuje dát hráčům možnost ovládat AT-AT, místo toho budou tyto monstra ovládané umělou inteligencí, která bude mít předem daný prostor, kde se může pohybovat. Jinými slovy půjde spíše o kulisy na mapě, i když stále budou nejspíš velkou hrozbou pro vojáky.

Pojďme k veselejší zprávě. Battlefront poběží v 60 snímcích za sekundu a další bohužel; splitscreen bude určen pouze pro lokální (offline) kooperativní mise, v nichž hrajete proti botům.

V době vydání je v plánu nejméně 8 map, na každé planetě dvě mapy. Tvůrci nechtějí žádné mapy odbýt, a proto raději preferují kvalitu nad kvantitou. Dá se tedy předpokládat, že další mapy budou do hry přidány formou dodatečných balíčků. Jisté je, že mapy budou mít různou velikost, dojde na velké mapy pro 40 hráčů i menší mapy pro 8 hráčů.

Sami se budete moci rozhodnout, jakou úlohu budete v bitvě plnit. Ve hře totiž nebudou žádné třídy, vyberete si zbraně a vybavení a pustíte se do bitvy. Na nejlepší/nejšikovnější hráče čeká odměna, budou si moci zahrát za ikonické hrdiny ze světa Star Wars, kupříkladu za Bobu Fetta nebo Dartha Vadera se světelným mečem. Ty jste mohli vidět v nedávné ukázce. Zatím není přesně dáno, jak bude vstup těchto hrdinů do bitvy probíhat a kdo na ně získá nárok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama