Autoři Blood Bowl 3 reagují na vlnu kritiky
Novinka Autoři Blood Bowl 3 reagují na vlnu kritiky

Autoři Blood Bowl 3 reagují na vlnu kritiky

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Herní měnu půjde získat také hraním.

Reklama

Zatímco nám Blood Bowl 3 jel velmi dobře, díky čemu nebylo příliš prostoru ke stížnostem, velké části hráčů hra nešlapala jak měla. Řada z nich byla nucena čelit pádům a problémům na serverech. Tvůrci na kritiku velmi rychle zareagovali skrze blogový příspěvek, v jehož rámci více komunikují nejen to, jakou bude mít jejich dílo budoucnost, ale také jak to vypadá s monetizací, jež minimálně v našich očích představovala jeden z nejzásadnějších nedostatků celku.

Autoři Blood Bowl 3 reagují na vlnu kritiky

Vývojáři mají v plánu dlouhodobě Blood Bowl 3 vyvíjet a ideálně odladit všechny chyby, jimiž aktuálně trpí. Připraveni jsou podporu sahající za aktuální roadmap. Jednou z hlavních změn, jež jsou plánovány je však bezesporu úprava formátu monetizace, který byl primárním bodem kritiky v naší recenzi. Herní měnu si má jít v budoucnu otevřít hraním.

Díky systému levelování při dosažení maximální úrovně získáte:

  • 1 000 warpových kamenů.
  • 8 běžných předmětů (stejné kvality jako v obchodě).
  • 24 neobvyklých předmětů
  • 8 epických předmětů

Příjemnou novinkou je také bezesporu fakt, že skrze hraní v Blood Bowl 3 půjde získat v rámci battle passu vždy tým dostupný v dané sezoně. Hlavní otázkou nakonec asi bude fakt, jak dlouhá bude cesta k týmům samotným. Celkově je však možno říct, že se studio k situaci postavilo čelem, takže jim držíme palce, aby se jim tuto turbulenci podařilo zvládnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama