Uzavřená beta Blood Bowl 3 začátkem příštího roku
Novinka Uzavřená beta Blood Bowl 3 začátkem příštího roku

Uzavřená beta Blood Bowl 3 začátkem příštího roku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Americký fotbal ze světa Warhammer si vyzkoušíme brzy.

Reklama

Od vydání druhého videoherního dílu sportovní fantasy série Blood Bowl uběhlo už pět let, což je pro fanoušky tohoto drsného amerického fotbalu s rasami univerza Warhammer poměrně dlouhá doba. Před nějakou dobou byl ale oznámen třetí díl, který má pod taktovkou opět francouzské Cyanide Studios.

Ten by přirozeně opět měl posunout hratelnost zase o kousek dál, kdy nás ovšem oproti předchozím dílům čeká poměrně velká změna, jelikož třetí díl bude postaven na pravidlech nové edice tabletop předlohy, což mimo jiné znamená, že se dočkáme čtyřech nových týmů v podobě Black Orcs, Imperial Nobility, Chaos Renegades a Old World Alliance.

Slova se nicméně ujmou taktéž speciální kartičky, umožňující posilňovaní hráčů vašeho týmu, případně oslabení nepřátel, před začátkem zápasu. Různá vylepšení se následně budou týkat i režimu kampaně. Hračičkové se určitě vyřádí i v robustním editoru hráčů a týmů.

Uzavřená beta Blood Bowl 3 začátkem příštího roku

Bohužel se stále neví, kdy přesně se plného vydání hry dočkáme (stále se ovšem počítá s rokem 2021), nicméně vývojáři oznámili, že uzavřená beta odstartuje začátkem příštího roku.

Přístup do tohoto testování můžete získat tím, že si předobjednáte deskovou novou edici Blood Bowl: Second Season Edition, kdy v krabici naleznete Steam kód na betu. Vývojáři nicméně přislíbili i další možnosti, jak se do ní dostat, ovšem ty budou představeny až později. Dá se ale očekávat, že tento bonus nabídne i předobjednání hry na Steamu.

Plná verze by se posléze kromě PC měla podívat i na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama