Autoři Little Nightmares se chtějí zaměřit na tvorbu nové značky
Little Nightmares Novinka Autoři Little Nightmares se chtějí zaměřit na tvorbu nové značky

Autoři Little Nightmares se chtějí zaměřit na tvorbu nové značky

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

To by mohlo znamenat konec této hororové série.

Reklama

Švédské vývojářské studio Tarsier Studios, které je známé především díky hororové sérii Little Nightmares, sdělilo, že se od nynějška chtějí zaměřit na tvorbu nové herní značky. Tuto skutečnost oznámila společnost Embracer Group, která v listopadu minulého roku oznámila akvizici Tarsier Studios.

Společnost Embracer Group v nedávné době zveřejnila své příjmy za třetí čtvrtletí, a to včetně sekce samotného švédského studia. "Po čtvrtletí vyšla hra Little Nightmares od Tarsier Studios a publikum ji dobře přijalo. Tarsier Studios se od nynějška zaměří na vytváření nových IP," uvádí oficiální zpráva společnosti Embracer Group.

Podrobnější informace o budoucnosti Tarsier Studios sdělil generální ředitel Embracer Group, Lars Wingefors. Ten uvádí, že Little Nightmares je sice populární značka, kterou studio vytvořilo, nicméně je i nadále ve vlastnictví vydavatelské společnosti Bandai Namco, tudíž pro Embracer Group nemá žádný významný komerční dopad. "Jsem nadšený z toho, že studio znovu dosáhlo takového úspěchu. První hra byla velmi dobře přijata a tento druhý díl vypadá také dobře. Mluvil jsem s výkonným ředitelem Tarsieru a blahopřál jsem mu k úspěchu Little Nightmares 2. Nyní, když tuto hru vytvořili, přejdou k vytvoření nových značek, z čehož já jsem nadšený, neboť to byl ten hlavní důvod, proč jsme tuto akvizici před rokem provedli," uvádí Wingefors.

Nastává tedy otázka toho, zdali to znamená konec série Little Nightmares. Embracer Group sice výslovně nepotvrdila to, že se v budoucnu žádná další Little Nightmares hra dělat nebude, nicméně tvrzení generálního ředitele to naznačují. Je rovněž možné, že Bandai Namco by nyní díky svému úspěchu mohlo předat značku Little Nightmares novému studiu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama