Autoři Until Dawn chystají multiplatformní děsivé zážitky
Novinka Autoři Until Dawn chystají multiplatformní děsivé zážitky

Autoři Until Dawn chystají multiplatformní děsivé zážitky

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pod názvem The Dark Pictures Anthology bude zveřejněna série samostatných hororových her ve filmovém stylu.

Reklama

Autoři Until Dawn, Until Dawn: Rush of Blood, Hidden Agenda nebo The Inpatient z britského studia Supermassive Games se domluvili na spolupráci s Bandai Namco a pro PC, PlayStation 4 a Xbox One chystají The Dark Pictures Anthology.

The Dark Pictures Anthology je série samostatných hororových her ve filmovém stylu, které přinesou hráčům děsivé zážitky. Každá hra představí zcela nový příběh, bude se odehrávat v jiné lokalitě a s odlišnými postavami. První hrou bude The Dark Pictures: Man of Medan a zaměří se na skupinku čtyř mladých Američanů, kteří se s kapitánem vydali potápět do jižního Pacifiku. To ale ještě netušili, že se ocitnou na lodi plné duchů a prožijí hodně nebezpečné a děsivé dobrodružství. My se na jejich příběh podíváme z pohledu každého z pěti protagonistů, prozkoumáte a objevíme tajemství děsivých situací a budeme nuceni učinit rozhodnutí, která navždy změní jejich životy.

Každá hra v rámci série The Dark Pictures Anthology je vytvořena tak, aby se hráči ponořili do příběhu a užili si ho hned několikrát. V Supermassive Games chtějí připravit rozvětvený děj, různé cesty a mnoho konců, aby hráče přiměli si jednotlivé díly zahrát znovu a znovu. Vaše rozhodnutí povede často k tomu, zda dotyčný přežije, umře nebo něco mnohem horšího.

The Dark Pictures: Man of Medan vyjde v roce 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama