Autory No More Heroes a Lollipop Chainsaw získal čínský NetEase
Lollipop Chainsaw Novinka Autory No More Heroes a Lollipop Chainsaw získal čínský NetEase

Autory No More Heroes a Lollipop Chainsaw získal čínský NetEase

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známá čínská společnost rozšiřuje své portfolio o významný přírůstek.

Reklama

Dnes se udála další videoherní akvizice, kdy japonské studio Grasshopper Manufacture, které na jaře oslavilo své 23. výročí, oznámilo, že je získala čínská společnost NetEase Games.

Podle oficiální zprávy by NetEase mělo být zodpovědné především za poradentství ohledně obchodních aktivit a poskytování dostatečných finančních prostředků na vývoj. Tvůrcům z Grasshopper Manufacture by tak měla zůstat svoboda nad kreativitou a produkcí jejich her, které se od jiných velice výrazně odlišují svým svérázným stylem.

Avšak pokud si rozkliknete twitterový příspěvek níže, tak zjistíte, že fanoušci i přes tato sladká slova nejsou touto akvizicí příliš nadšeni.

Studio Grasshopper Manufacture, jehož prominentní postavou je bláznivý japonský designér Goiči Suda aka SUDA51, má za sebou mnoho ulítlých, avšak zábavných titulů, jako je třeba Shadow of the Damned, Lollipop Chainsaw či série No More Heroes (recenzi na třetí díl čtěte zde).

NetEase Games je posléze čínská společnost, jenž vydává hry na PC i mobilní zařízení, které jsou většinou velice populární v domácí Číně či Japonsku. Mezi jejich nejvýraznější tituly patří Naraka: Bladepoint či Identity V.

Každopádně tedy nezbývá nic jiného, než čekat na to, co tato spolupráce v budoucnosti přinese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama