Strýček Smrt zve na třetí deníček ze hry Let It Die
Let it Die Novinka Strýček Smrt zve na třetí deníček ze hry Let It Die

Strýček Smrt zve na třetí deníček ze hry Let It Die

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Pronikněte do základen ostatních hráčů a seberte si s sebou rukojmí.

Reklama

GungHo Online Entertainment vydali třetí video ze série vývojářských deníků ke hře Let It Die. Tentokrát se tvůrci, v čele s nevšedním průvodcem, zabývali principy hry, kde opravdu nejde jen o klasické levelování postavy, mluvili ale také o únosech ostatních hráčů a o umírání. Víte, že na smrt stačí pouze použít "cheat"?

Let It Die je free-to-play survival akce od Grasshopper Manufacture a vychází pro PlayStation 4 ještě v roce 2016. Není to ale ten typ hry, která se zaměřuje na zvyšování schopností jednoho vašeho bojovníka a o tom, být neustále připojený a dokola hrát. Je to spíše o naplánování nejlepší strategie, jak získat nějakou věž a porážet ostatní hráče. Ale také o neustálém posilování postav a, na základě vaší aktuální situace, o přepínání mezi různými, početnými bojovníky. Když se konečně dostanete ke konci svého snažení, můžete proniknout do základny ostatních hráčů a napadnout je. V tomto boji se dokonce mohou hráči pokusit unést jednoho z bojovníků svého oponenta a zadržet ho jako rukojmí.

Pokud se to ve hře Let It Die stane vám a někdo vás unese, můžete následně zkusit získat výhodu, a pomstít se, díky free-for-all bojovému systému. Vezmete si své bojovníky z režimu hry pro jednoho hráče a postavíte je proti ostatním v režimu pro více hráčů. Hra dokáže tyto dva systémy vyvážit a nabídne tak trochu jinou, novou úroveň boje. Pokud ale zemřete, ztratíte vše, co jste od odchodu ze své základny nashromáždili.

Ale tvůrci sami tvrdí, že tohle není konečná, protože: "Se správným druhem pojistky, můžete dokonce oklamat smrt." Budou tedy povoleny nějaké druhy podvodu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama