No More Heroes pro Switch nebude žádný port
No More Heroes Novinka No More Heroes pro Switch nebude žádný port

No More Heroes pro Switch nebude žádný port

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Návratu Travise Touchdowna se ale letos nedočkáme, tvrdí Goichi Suda.

Reklama

Během Nintendo Switch Presentation 2017 jsme se dověděli o celé řádce chystaných titulů pro novou konzoli od Nintenda. Celkem zajímavou novinkou je oznámení kreativního režiséra studia Grasshopper Manufacture Goichi Sudy ohledně chystaného pokračování No More Heroes. Tato hra si v srdcích hráčů vydobyla nesmazatelné místo.

V rozhovoru pro 4Gamer Suda o chystané hře řekl: „Když jsem byl na pódiu, chtěl jsem vlastně říct, že to není port a že se jedná o nový titul, ale úplně jsem na to zapomněl..."

Pokud patříte mezi fanoušky téhle série, ještě úplně nejásejte. Další dotaz směřoval na skutečnost, jestli půjde přímo o No More Heroes 3, o další číslovaný díl, ale Suda na to nechtěl přímo odpovědět: „To stále nemohu říct. Skript jsem ale celý poprvé za 10 let napsal přímo já a také vývoj přímo povedu."

Oznámení hry doprovázel první artwork No More Heroes, na kterém je hlavní protagonista Travis Touchdown. Bylo tady nasnadě jistit, jestli bude návrhy postav opět vytvářet Yuusuke Kozaki, který je dělal i u předchozích her. Jeho přítomnost na projektu Suda potvrdil, na hře se bude samozřejmě podílet. Nicméně Suda chce tentokrát do tvorby postav zapojit i různé jiné lidi. Důvodem je to, že se mu prostě občas někdo přímo nabídne: „Když jdu do zámoří, jednou za čas narazíte na někoho, kdo říká: „Nechtěl byste mne při vytváření nového No More Heroes jako designéra postav?" A jsou to většinou slavní lidé. Takže si myslím, že by je bylo dobré pro spolupráci tohoto druhu využít."

Podstatnou informací o hře je momentální stav vývoje hry. Suda ale řekl, že co se týče příběhu, nemá ještě úplně dořešenou hlavní zápletku a až pak dostane hra celkový obraz. Také už bylo téměř rozhodnuto o herním designu, nemůže se ještě přímo mluvit o vývoji.

Poslední, ale téměř nejdůležitější, je zjištění termínu, kdy můžeme hru No More Heroes čekat. Suda ale řekl, že i když slaví série v roce 2017 své 10. výročí a velice rád by nové No More Heroes vydal ještě letos, určitě "to nebude v tomto roce".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama