Balan Wonderworld prozrazuje termín dema
Novinka Balan Wonderworld prozrazuje termín dema

Balan Wonderworld prozrazuje termín dema

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Koncem měsíce budeme moci ochutnat jedinečný herní mix.

Reklama

Square Enix plánuje na 28. ledna vydat celosvětově demo hry Balan Wonderworld od vývojářů ze studia Arzest. Demo bude vydáno ve verzích pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC.

Demo bude obsahovat Akty 1 a 2 z Kapitoly 1, Akt 1 z Kapitoly 4 a Akt 1 z Kapitoly 6. Zároveň budete moci navštívit Isle of Tims, což je výš hub, kde můžete vychovávat záhadné tvory zvané Tims. Demo také podporuje lokální multiplayer pro dvě osoby, kde si konkrétně zahrajete za hvězdy show Lea a Emmu. Oba spolu mohou kombinovat schopnosti z různých kostýmů a vytvořit si přístup k novým způsobům průchodu a cestám, které nejsou k dispozici v kampani pro jednoho hráče. Kooperaci lze jednoduše spustit připojením druhého ovladače a stisknutím libovolného tlačítka.

Balan Wonderworld prozrazuje termín dema

Demo nabídne celkem tři oblasti. World 1 - The Man Who Rages Against the Storm s hratelnými částmi Akt 1, Akt 2 a Boss Battle. World One je zasazen do oblasti farmy, kterou tvoří zvlněné kopce a obří rostliny. Tento tajemný svět je utkán ze vzpomínek ze srdce farmáře Jose Gallarda, jehož krásné kukuřičné pole zasáhla bouře. Bossem, který číhá v hlubinách Joseho světa, je Barktholomew, ztělesnění Joseho zoufalství potom, co uviděl své kukuřičné pole úplně zničené. K dokončení této úrovně využijete celou řadu kostýmů, včetně kostýmu Jumping Jacka, který umožňuje skákat na místa, kam se jinak nedostanete, a kostým Dainty Dragon, propůjčující ohnivý dech.

World 4 - The Boy Who Would be One with the Wind s hratelnou částí Akt 1. World Four je zasazen do fantastického prostředí stvořeného ze srdce Chang Haoyu a jeho lásky k otevřenému nebi, kde můžete vidět plovoucí ostrovy všech velikostí. Kostýmy pro tento svět zahrnují kostým Soaring Sheep, který vám dovolí vznášet se nafouknutím načechraného rouna, a kostým Aero Acrobat, se kterým se můžete pohybovat po obloze kopy útočit na nepřátele.

World 6 - The Girl and the Kitten s hratelnou částí Akt 1. World Six sleduje příběh Cass Milliganové a zobrazuje město, ve kterém potkala roztomilé kotě. V tomto kouzelném světě postaveném z příjemných vzpomínek Cass Milligana se ve vzduchu vznáší kousky cukrovinek a knihy. Také zde najdete tajemné budovy, plné pohyblivých zařízení. Mezi kostýmy jsou Gear Prince, který dokáže použít přepínače a spínače pro ovládání strojů, a kostým Pumpkin Puncher, který dokáže používat raketový úder.

Balan Wonderworld má vyjít celosvětově pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro 26. března. Hru můžete již nyní předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama