Balan Wonderworld v novém gameplay traileru
Novinka Balan Wonderworld v novém gameplay traileru

Balan Wonderworld v novém gameplay traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Pocit skutečného štěstí získáte, když prožijete to pravé dobrodružství!

Reklama

Říkejte si co chcete, ale adventura Balan Wonderworld vypadá čím dál tím zajímavěji už jen proto, že jsou názory na demo velmi rozporplné. Na jedné straně se můžete dočíst, že tato první práce od Yuji Naky, tvůrce Sonica, pro Square Enix není úplně ideální, ale na druhou stranu se setkáte s tvrzním, že je Balan Wonderworld plnohodnotným nástupcem klasických Sonic Team her.

Názor si asi budete muset udělat sami, ale prozatím se můžete podívat na nový gamepaly trailer ke hře Balan Wonderworld od vývojářů z Arzestu, nazvaný jednoduše True Happiness is an Adventure.

Jak jsme vás již informovali, od 28. ledna je k dispozici na všech platformách demo hry Balan Wonderworld se čtyřmi akty, a soubojem s bossem, ze tří z celkových dvanácti kapitol celé hry. Pokud se nebojíte spoilerů, můžete se podívat na záznam průchodu dema, které na svých stránkách uveřejnilo Gematsu.

Pokračování záznamu najdete na tomto a tomto odkazu.

Balan Wonderworld má vyjít celosvětově pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro 26. března. Hru můžete již nyní předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix a Gematsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama