Baldur’s Gate po 18 letech života dostává novou expanzi
Novinka Baldur’s Gate po 18 letech života dostává novou expanzi

Baldur’s Gate po 18 letech života dostává novou expanzi

Michal Burian

Michal Burian

26

Vyšla nová sága Baldur’s Gate.

Reklama

18 let od vydání hry a 17 let po posledním rozšíření přichází nový obsah pro legendární Baldur’s Gate. Ne, opravdu nejde o žádný vtípeček v souvislosti s dnešním aprílem.

Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear bylo oznámeno včera formou traileru a zároveň expanze vyšla za 19,99€. Abyste si mohli nový obsah zahrát, musíte pochopitelně vlastnit Baldur's Gate: Enhanced Edition.

Siege of Dragonspear nabízí 25 hodin nového obsahu. Konkrétně jde o novou kapitolu ságy s dobrodružstvím, v němž budete čelit novému tajemnému nepříteli. Příběh se odehrává mezi událostmi, které nastaly mezi Baldur’s Gate a Baldur’s Gate II. Putovat budete novými ručně malovanými oblastmi, kde dostanete k dispozici čtyři hrdiny pro přizpůsobení, stejně tak nové itemy, questy a novou třídu šamana. Hrát vám bude původní soundtrack od Sama Hulicka.

Pokud patříte mezi nováčky, tak si můžete hru zahrát v takzvaném Story Mode, který je zaměřen na příběh, neuvidíte tak obrazovku s nápisem, že jste zemřeli. Samozřejmostí je import postavy z BG:EE, s kterou můžete pokračovat v dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama