Band of Bastards dorazí do Kingdom Come: Deliverance začátkem února
KC: Deliverance Novinka Band of Bastards dorazí do Kingdom Come: Deliverance začátkem února

Band of Bastards dorazí do Kingdom Come: Deliverance začátkem února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V DLC zaměřeném na boj budeme dělat průvodce svérázné bandě.

Reklama

Herní průmysl se možná po konci roku 2018 teprve rozjíždí, ale to některým nebrání odhalovat různé novinky. Patří mezi ně i studio Warhorse, které prostřednictvím streamu poprvé přiblížilo třetí placené DLC pro Kingdom Come: Deliverance. V první řadě jsme se dozvěděli, že přídavek s názvem Band of Bastards bude k dispozici začátkem února. Touto dobou dostaneme možnost připojit se k svérázné bandě, dělat jí průvodce a vydávat se s jednotlivými členy na různé mise.

Připravte se na skutečnost, že některé situace bude možné řešit pouze mečem. Jinými slovy, DLC se zaměřuje na boj a z některých pasáží se zjevně nevymluvíte nebo nevyplížíte. Jestli tedy meč v Kingdom Come příliš neovládáte, raději byste měli začít trénovat.

Záznam streamu nabízí zejména pohled na úvodní pasáže přídavku, doplněný o komentář tvůrců. Nechybí ani teaser, který stream uvádí, a trailer, na nějž se můžete podívat na samém konci. Trailer by přitom měl být brzy k dispozici samostatně. A jen tak mimochodem, DLC jako již tradičně doprovodí další významný a objemný patch, který by měl opravit řadu věcí nahlášených komunitou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama