Bandai Namco si v Evropě registrovalo značky Tales of Zestiria the X a Tales of the Rays
Novinka Bandai Namco si v Evropě registrovalo značky Tales of Zestiria the X a Tales of the Rays

Bandai Namco si v Evropě registrovalo značky Tales of Zestiria the X a Tales of the Rays

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Plus Tales of Berseria v novém traileru.

Reklama

Společnost Bandai Namco měla tento týden velice plodný na nejrůznější oznámení. Mezi nimi ale svým způsobem vystupují ty, tykající se série Tales of. Nás bude v tuto chvíli asi nejvíc zajímat to, že došlo k registraci značek Tales of Zestiria the X a Tales of the Rays v Evropě.

Ač nebylo nejdřív úplně jasné, o co přesně půjde, můžeme vám již s jistotou potvrdit, že je Tales of the Rays nová hra, určená pro chytré telefony. Titul je zasazen do města Tir na Norg, ležící ve světě který dokáže díky molekulám chiral produkovat zásobníky neomezené energie. Příběh hry začíná v době, kdy na tuto "zemi světla" padne "stín zkázy" a nadějí se stává chlapec Kagamishi, schopný manipulovat magií.

Anime k 20. výročí série Tales of bylo poprvé oznámeno již v červnu, a nyní byl konečně potvrzen název. Tím je Tales of Zestiria the X, na starosti jej má studio Ufotable a vysílat se začne v příštím roce. Díky registraci značky, se možná dočkáme i uvedení v Evropě. Zájemci ještě můžou sledovat oficiální Twitter účet.

A nakonec tady máme druhý trailer k novému dílu série. Tales of Berseria má vyjít pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 3. Hlavním tématem hry jsou emoce a rozum. V traileru níže je vylíčen střet pocitů a rozumu hlavní hrdinky jménem Velvet. Tu strhnou silné emoce při konfliktu s dalšími postavami, jednajícími pouze na základě rozumu. Síla, kterou Velvet disponuje v levé ruce (jak je vidět v dnešním traileru), může být klíčem k příběhu, ale také může být hlavní myšlenkou hry nebo pouze prezentací vzteku Velvet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama