Battlefield 1: 30 minut z Nivelle Nights
Battlefield 1 Novinka Battlefield 1: 30 minut z Nivelle Nights

Battlefield 1: 30 minut z Nivelle Nights

Michal Burian

Michal Burian

3

Noční mapa se detailněji ukázala po skončení konference EA Play.

Reklama

Jak jsme vás včera informovali, během tohoto měsíce pro Battlefield 1 vyjde nový mapa. Jmenuje se Nivelle Nights a EA ji prezentovali ve 30 minutách po skončení tiskové konference EA Play.

Mapa Nivelle Nights bude dostupá majitelům Premium Passu a těm, co vlastní They Shall Not Pass Expansion Pack. Ostatní si budou muset počkat do srpna, kdy bude umožněno na této mapě hrát všem.

Popis mapy Nivelle Nights: Chemin des Dames, 1917. Zatímco se na rozbahněná bojiště okolo vesnic Malmaison a Soupir snáší tma, připravují se francouzské a německé baterie opět podpořit své jednotky ve snaze urvat další kus území. Ve světle měsíce a světlometů a v záblescích dělostřelecké palby se ze tmy každou chvíli vynořuje rozsáhlý labyrint zákopů. Chytit a nepustit – v tomto duchu se ponesou boje o každý centimetr země. Navrch budou mít ti, co si na bojiště přinesou promyšlenou strategii a týmového ducha.

Nivelle Nights bude o měsíc později následovat mapa Prise de Tahure, kde se setkají armády Francie a Německa v příkopech v oblasti Champagne-Ardennes roku 1917.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama