Battlefield 1 bude během prosince rozšířen o bezplatnou mapu Giant's Shadow
Battlefield 1 Novinka Battlefield 1 bude během prosince rozšířen o bezplatnou mapu Giant's Shadow

Battlefield 1 bude během prosince rozšířen o bezplatnou mapu Giant's Shadow

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Každý majitel Battlefieldu 1 se bude moci zúčastnit bitvy na mapě, které dominuje vrak havarované vzducholodi.

Reklama

Nedávno jsme tu měli informace o placeném dodatečném obsahu Battlefieldu 1, který bude součástí Premium Passu. EA a DICE ale chystají i bezplatný obsah, jehož vydávání odstartuje mapa Giants's Shadow. Ta vyjde v průběhu prosince jako součást bezplatné aktualizace hry, k níž budou mít přístup všichni majitelé Battlefieldu 1.

Na mapě Giant's Shadow se zúčastníte bitvy u řeky Selle během chladného podzimu roku 1918. Střídají se na ní zákopy i otevřená prostranství a její dominantou je vrak havarované vzducholodi, která vrhá stín na celé bojiště. Mapa nabídne dostatek prostoru pro pěchotu i tanky a nebude chybět ani obrněný vlak.

Giant's Shadow bude k dispozici později z toho důvodu, že se nestihne dokončit do vydání samotné hry. Stejně nepochybně půjde o vodu na mlýn těch, kteří si myslí, že takové dodatky jsou vždy jen obsah vystřižený z původní hry, z něhož někdo udělal bezplatné DLC, aby tvůrci a vydavatelé vypadali jako hodní hoši.

Vydání bezplatných map krátce po vydání samotné hry každopádně není nic nového, totéž nabídl třeba loňský Star Wars: Battlefront a jeho bezplatné DLC Battle of Jakku. Jeho součástí byly dvě mapy, přičemž celý přídavek doprovázel film Star Wars: Síla se probouzí, který tehdy startoval v kinech.

Obrazové materiály z mapy zatím k dispozici nejsou, pokud nepočítám propagační obrázek, který najdete níže. Časem se snad dočkáme screenshotů nebo traileru, jisté každopádně je, že s blížím se vydáním Battlefieldu 1 dojde na vydání traileru ukazujícího singleplayerovou kampaň.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama