Battlefield 1 nabídne i nástroje pro fotky a machinimy
Battlefield 1 Novinka Battlefield 1 nabídne i nástroje pro fotky a machinimy

Battlefield 1 nabídne i nástroje pro fotky a machinimy

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Filtry, zorné pole, hloubka ostrosti a samozřejmě pohyb s kamerou. První ukázky vypadají skvěle.

Reklama

Série Battlefield měla vždycky spoustu předností. A tou nejviditelnější je v posledních letech audiovizuální stránka, která přímo vybízí k nějakým fotkám a filmečkům. Komunita se toho samozřejmě před lety chytla a nový díl právě takovým lidem nabídne kreativní nástroje.

Ty jsou de facto klasickým photo módem, kde můžete porůznu hýbat s kamerou, nastavit si filtry, zorné pole, hloubku ostrosti a podobné věci. Během hraní za spectatora tak můžete natočit lecos zajímavého.

Snad je jen škoda, že všechno budete muset natáčet a dělat v reálném čase. Odehraný zápas si zkrátka nebudete moci uložit na později. Na druhou stranu si budete moci nastavit více individuálních kamer, což značně ulehčí práci pro tvůrce i třeba komentátory na turnajích.

K dispozici bude kromě volné kamery také Director Camera, která se automaticky „zahákne” na vybraného hráče nebo vozidlo a bude ho sledovat. Vy ale stále budete mít kontrolu nad všemi parametry.

Důležitou věcí také je, že nástroje budou dostupné nejen na PC, ale i PS4 a Xboxu One (z něhož obě videa níže pocházejí). Což je určitě něco, co spousta lidí ocení. Kvalitních komunitních videí koneckonců není nikdy hodně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama